SCANDAL între Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. Ce spune președintele PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, miercuri seară, la Antena 3, despre scandalul cu politicianul Călin Popescu Tăriceanu, copreședinte ALDE. 

"Eu, ca președinte al PSD, și colegii mei am fost foarte deranjați de atitudinea profund incorectă a dl Tăriceanu de azi din Parlament. Noi am avut tot timpul o atitudine responsabilă, pentru că avem ca obiectiv o viață mai bună pentru milioane de români. Am spus-o clar de la investirea Guvernului care sunt obiectivele care ne interesează: creșterea punctului de pensie cu 5% și s-a întâmplat, să se pună resurse financiare pentru toate majorările salariale adoptate de coaliția PSD-UNPR-ALDE și de guvernul nostru, relaxarea fiscală prevăzută în noul cod fiscal, care este prevăzută în actualul buget, de asemenea, bugetul pentru Apărare și programele de dezvoltare locale, așteptate de 6-7 milioane de români. În condițiile în care acest Guvern a preluat aproape în totalitate proiectul de buget lăsat de fostul ministru de Finanțe PSD, nu am fost de acord cu această atitudine în care să spună că proiectul de buget aproape al nostru e 'carne cu varză'. Este o jignire adusă ministrului Teodorovici, prim-ministrului Victor Ponta, PSD-ului în ansamblu. Am avut mai multe discuții cu dl Tăriceanu și l-am rugat ca indiferent ce plan politic are, ce strategie de imagine are, ce plan electoral are, să nu mai atace sau să jignească direct sau indirect PSD", a spus președintele PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3, în emisiunea "100 de minute". 

El a spus că toți colegii din PSD au fost foarte supărați și acesta este motivul pentru care a ieșit cu replica pentru Călin Popescu Tăriceanu. Liviu Dragnea a precizat că poate exista cooperare parlamentară între ALDE și PSD doar atunci când colegii din ALDE vor reveni la atitudinea dinainte de demisia Guvernului Victor Ponta, când aveau o relație corectă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel