Scandal între Cristian Diaconescu și nepotul lui Crin Antonescu

Prezidențiabilul PMP, Cristian Diaconescu, a fost primit, la Tulcea, deloc plăcut de nepotul lui Crin Antonescu, Cristian Antonescu. 

"Nu am vreun proiect de a deschide calea cuiva spre Preşedinţie şi nu există vreo strategie sau vreun calcul din acest punct de vedere. Cred în solidaritate în măsura în care aceasta reprezintă un argument politic pentru un proiect din care nu pot să lipsească nici orientarea europeană şi euro-atlantică irevocabile şi de nerenegociat, nici elementele care ţin de funcţionarea statului de drept", a afirmat, sâmbătă, Cristian Diaconescu, într-o conferință de presă. 

Știripesurse.ro, citând Agerpres, scrie că nepotul lui Crin Antonescu, avocat de profesie, a fost prezent în sală, alături de câteva persoane, cu mesaje satirice precum "Continuatorii lui Băsescu. Mircea!", "Udrea a slăbit cu regim semideschis" şi "Bun venit la apă mică!". 

Cristian Diaconescu a declarat: "Sunt prea bătrân în chestiile astea ca să mă poată intimida". Cristian Antonescu i-a replicat: "Sunteţi prea îmbătrânit în jocul ăsta pe stânga, dar pe dreapta sunteţi mai proaspăt". Cristian Antonescu și-a motivat gestul prin "libertatea de opinie. 

Prognoza METEO pe trei luni. Cum va fi VREMEA până în septembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel