Scandal în USR. Dan Barna ar cere cenzură în partid

Dan Barna - Dacian Ciolos
Dan Barna - Dacian Ciolos

Ar fi fost scandal pe grupurile interne ale USR după ce mai mulţi lideri importanţi i-ar fi cerut socoteală lui Dan Barna. 

Aceştia ar suspecta nereguli în contractele de închiriere a unor sedii de ale partidului şi au cerut să vadă documentele, informează Antena 3. Deranjat, Dan Barna ar vrea să cenzureze comunicarea online.

Este vorba despre o discuţie care ar fi avut loc în cadrul şedinţei conducerii partidului. Acolo s-ar fi certat şi şi-ar fi adus reproşuri unii altora, potrivit Antena 3. Cele mai multe reproşuri ar fi fost la adresa celor din conducerea partidului asupra felului în care au direcţionat contractele din timpul campaniei electorale, atât pentru sondajele de opinie, cât şi pentru închirierile de sedii.

Preşedintele partidului, Dan Barna, nu ar fi fost mulţumit de atitudinea pe care a avut-o o parte din membrii conducerii, aşa că le-a cerut să consulte toate actele pe care le au cei din USR şi care sunt arhivate pentru a vedea dacă există nereguli.

Conducerea partidului, mai ales preşedintele, şi-ar dori să fie o cenzură pe acele grupuri de discuţii interne, care, ar spune ei, sunt prea extinse, sunt prea mulţi membri, şi sunt opinii prea diferite, aşa că unele dintre certuri pot ajunge în presă. Aceştia ar cere o restrângere a accesului la grupurile interne de discuţii din USR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel