Scandal în USR. Valeriu Steriu: Eu sunt convins...

Valeriu Steriu
Valeriu Steriu

Într-o intervenție în direct la postul de televiziune România TV, deputatul PSD, Valeriu Steriu a făcut precizări cu privire la scandalul apărut în USR cu privire la atribuirea unor contracte. 

”Cu ochii pe Partidul Social Democrat și chiar pe PNL, lumea nu s-a mai uitat puțin și la calitatea membrilor din acest USR unde, foarte mulți dintre cei care au ajuns pe poziții de vârf nu sunt deloc străini în contracte cu statul, neinvestigate, neanalizate, dar pe sume fabuloase. Domnul Barna se știe că a avut contracte foarte mari cu Consiliul Județean Ialomița unde era președinte un fost coleg de-al meu de la PSD. De asemenea, domnul Pâslaru, fost ministru, ca și domnul Ghinea, fost ministru, contracte cu Consiliul Județean Teleorman, cu primăria Slatina. Foarte puțin s-a scris în presă.

Într-o emisiune, domnul Pâslaru a început să cam piardă replica în momentul în care i s-au pus aceste contracte în față. Eu sunt convins că la o analiză mult mai profundă vor rezulta mult mai multe surprize în acest partid în care iată, cei 8000 de euro din ce am citit și eu, veneau să acopere nici măcar munca unui coleg de-al lor. Postările nu s-au mai făcut. S-au încasat niște bani, chirii. Ar fi trebuit să fie ceva muncă online. Se știe că în clipa de față, o campanie electorală, presupune o analiză ulterioară a Curții de Conturi, a Autorității Electorale Permanente. Și sunt convins că vom avea parte de un astfel de control pentru a vedea cât de corect s-au cheltuit sumele”, a declarat Valeriu Steriu, deputat PSD, în direct la România TV. 

Pe grupul intern de Facebook „USR - Poiana lui Iocan" au apărut discuții legate de probleme ale organizației din Giurgiu, respectiv contracte, de 5.000 lei fiecare, cu mai multe firme care aparțin unor membri de partid, potrivit mesajelor obținute de MEDIAFAX.

Vezi și: Scandal în USR. Ce a apărut pe grupul intern de Facebook: Acuzații grave

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel