Scandal în USL. Sârbu: "De ce tocmai în cazul lui Băsescu avem această reținere"

Comisia de anchetă pentru moșia Ioanei Băsescu, fiica președintelui, a creat neînțelegeri în Uniunea Social Liberală. Miercuri seară, Crin Antonescu și Victor Ponta s-au întâlnit la sediul USL pentru a discuta această problemă. Potrivit unor surse Antena 3, cei doi lideri nu au ajuns la un consens. Însă, nici senatorul PNL Teodor Atanasiu și nici senatorul PSD Ilie Sârbu nu iau în discuție ruperea USL.

Întrebat la Antena 3, în cadrul emisiunii "100 de minute", dacă se rupe USL din cauza  pâmântului lui Traian Băsescu, Teodor Atanasiu a răspuns:  "Sunt convins că nu". Senatorul PSD a precizat că este normal ca cele două partide să nu fie de acord în toate punctele. El a subliniat: "Asta nu înseamnă că nu ne ducem misiunea la capăt".

Ilie Sârbu a completat: "Aici sunt de acord. Pentru mine e surprinzător un fapt: de ce tocmai în cazul domnului Băsescu avem această reținere? Ni se reproșa nouă că avem o înțelegere cu Băsescu și acum, deodată, se schimbă cu 180 de grade situația".  "Ați creat un subiect.", i-a spus Sârbu lui Atanasiu, referindu-se la PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel