SCANDAL în PSD. Robert Negoiță schimbat, Cristian Rizea, suspendat

Consiliul Național al PSD de marți a dus la schimbări la vârful PSD, Liviu Dragnea dovedind că este stăpânul absolut în partid.

Robert Negoiță, președintele PSD București, a fost schimbat din funcție, locul acestuia urmând să-l dețină senatorul  Gabriela Firea. Liviu Dragnea a afirmat  că şeful organizaţiei PSD Bucureşti Robert Negoiţă, implicat într-un conflict cu social-democraţii din sectorul 5, şi-a dat demisia din fruntea filialei. El va fi însă secretar general pe regiunea Bucureşti-Ilfov.

De asemenea, Cristian Rizea a fost suspendat pentru 6 luni din funcția de președinte al PSD Sector 5, în condițiile în care acesta era pe punctul de a fi nominalizat candidat pentru primăria Sectorului 5.

Liderul PSD declarase, marţi, cu referire la scandalul din PSD Bucureşti că a avut o discuţie cu cei doi membri aflaţi în conflict, Cristian Rizea şi Robert Negoiţă, şi le-a transmis că "vor rămâne scriitori", dacă nu înţeleg jocul în echipa partidului.

Liviu Dragnea a mai precizat că decizia finală privind candidatura la Primăria Capitalei va fi luată după sondajele interne finale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel