Scandal în PNL din cauza unui sondaj! S-a lăsat cu o demisie

Consilierul local PNL Dan Cherciu a anunţat, joi, în cadrul şedinţei Consiliului Local Craiova, că demisionează atât din partid, cât şi din funcţia pe care o ocupă în forul local.

'Am luat decizia de a demisiona din PNL şi din CL Craiova. Dar, atenţie, din CL demisionez cu data de 1 decembrie. Deci încă sunt aici', a declarat Dan Cherciu, în cadrul şedinţei forului local.

Dan Cherciu a declarat ulterior presei că motivul pentru care a demisionat din PNL este rezultatul sondajului intern realizat în interiorul PNL Dolj în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de primar al Craiova. În respectiva cercetare, Dan Cherciu s-a plasat pe ultima poziţie, după fostul fotbalist Pavel Badea şi după Eugen Călinoiu, fost director al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Dolj.

'Mi s-a părut suspect că am cerut să văd cum s-a desfăşurat cercetarea şi am fost refuzat. Am primit doar rezultatele. Colegii de la PNL încă nu au aflat decizia mea de a demisiona, probabil că acum o să îi anunţ, pentru că la Primărie am făcut public în premieră că demisionez', a mai declarat Cherciu, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel