Scandal în Parlament. Nicușor Dan: Sunt niște hoți. Nu vom accepta

Liderul USR, Nicușor Dan, a declarat miercuri că poziția oficială a formațiunii politice pe care o conduce, adresată în mod civilizat membrilor puterii din Birourile permanente reunite, este că "trebuie să le fie rușine".

"Parlamentarii USR au fost acuzați că au un comportament necivilizat în condițiile în care ei le-au spus că sunt niște hoți și trebuie să le fie rușine. A fost o discuție pe un ton civilizat pentru toți membrii puterii din Biroul permanent reunit. Sunt niște hoți și trebuie să le fie rușine. Este poziția oficială a USR, către membrii puterii din Bpr", a afirmat Nicușor Dan.

El a precizat că președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a vorbit în ședința Birourilor permanente reunite de "finanțări ilegale ale USR și știri false care se rostogolesc".

La rândul său, deputatul USR Cosette Chichirău a afirmat că românii trebuie să înțeleagă că au o voce în Parlament și că USR "nu va permite jaful țării".

"Sunt niște hoți fără rușine, sunt niște nesimțiți, niște golani care vor să jefuiască țara. Nu vom accepta lucrul ăsta. Parlamentul este al românilor și românii trebuie să înțeleagă că ei au o voce aici în Parlament prin noi și nu vom permite jaful țării", a adăugat Chichirău, scrie Agerpres.

Senatorii și deputații USR protestează miercuri la Palatul Parlamentului față de OUG adoptată de Guvern privind Codurile penale.

Parlamentarii USR au venit îmbrăcați în negru și afișează pancarte pe care scrie Rușine.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel