Scandal în Parlament. Dăncilă, reacție: Joc de teatru, circ. S-au învăţat!

Ema Apostu / 05 dec 2018 / 23:00 Salveaza PDF Comentarii
Viorica Dăncilă - Liviu Dragnea
Descriere foto: Viorica Dăncilă - Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dăncilă, aflată la Bruxelles pentru întrevederile cu oficialii străini, în contextul preluării Președinției UE, și-a exprimat punctul de vedere față de scandalul care a avut loc astăzi, în Parlamentul României. 

"Am încercat să am o abordare neutră pentru că am avut de fiecare dată acest principiu, că lucrurile trebuie rezolvate în România, nu la Bruxelles. Nu cred că avem nicio problemă din punct de vedere al majorităţii. Trebuie mai multă responsabilitate din partea celor care s-au implicat în acel joc de teatru din Parlament. Au îmbrăcat haina unor oficiali, demnitari. Așadar, trebuie să se comporte ca atare", a declarat Viorica Dăncilă, într-un interviu pentru Sabina Iosub, difuzat în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Premierul României este de părere că ce s-a întâmplat astăzi, în Parlamentul din Români este un "joc de teatru".

"Nu este benefic, în timp ce Guvernul vine la Bruxelles pentru a se întâlnii cu oficialii, în România să se facă atâta circ, atâtea lucruri care pot influenţa vizibilitatea sau modul de abordare a României la Bruxelles. Vorbeam de consens, de faptul că toţi trebuie să ne implicăm pentru o preşedinţie care să fie apreciată. Tocmai am văzut cum nu trebuie să ne comportăm şi cred că acest lucru trebuie să-l aibă în vedere şi ceilalţi. În momentul în care vrei alt guvern, trebuie să câştigi încrederea electoratului, a oamenilor. Nu prin acest circ, prin aceste jigniri, nu prin aceste lucruri atât de anormale. Un guvern îl schimbi când ai majoritate şi suport popular. Cred că sunt cei care s-au învăţat că pot veni la  guvernare fără să aibă un suport al populaţiei şi acest lucru nu este normal"", a mai declarat Dăncilă.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24