Scandal în direct la RTV: Becali l-a făcut cum i-a venit la gură pe Radu Carp

 Un nou scandal, marca Gigi Becali, s-a derulat în direct la România TV. Aflat în fața palatului său, Becali s-a enervat pe   fostul şef al Institutului Diplomatic Român, Radu Carp, care i-a spus afaceristului că o eventuală candidatură a sa la Parlamentul României are legătură cu obţinerea imunităţii.

"Regulamentul care priveşte imunitatea în Parlamentul European spune că se aplică regulile naţionale. Cunosc bine aceste proceduri din punct de vedere tehnic. În cazul României, pentru că îi trebuie acest acord al Parlamentului României, practic nu se aplică. În cazul Parlamentului României, am vorbit de o practică care ne arată că în ultimii ani, cererile privind ridicarea imunităţii care au fost adresate comisiei juridice, au fost foarte mult tergiversate sau respinse", a spus Radu Carp la România TV.

 Intervenţia lui Carp l-a scos din minţi pe Gigi Becali, care s-a dezlănţuit împotriva fostului şef al Institutului Diplomatic.

 "După ce că e prost, n-are nici faţă măcar. Îmbrăcat urât e, urât e, prost e... Dacă nu-l jigneşti vine iar la televizor şi iar minte. Cum te cheamă, bă băiatule, bă?", a întrebat Becali, aflat în direct.

 "Auzi cine e? Radu Carp, şeful de Institutul Diplomatic Român! Îţi dai seama ce diplomaţie are ţara asta dacă ăsta e şeful diplomaţiei României. El care habar n-are că imunitatea în Parlamentul Europei este de 10 ori mai puternică decât imunitatea în Parlamentul României, ce să mai discutăm, măi oameni buni. Habar n-are", a continuat Becali.

 Radu Carp a reacţionat din studio la tirul de jigniri, spunând că el nu este "obişnuit" să aibă "un dialog cu persoane care jignesc".

 "Băi băiatule nu te mai duce la televizor dacă nu ştii. Cum să spui aşa prostii, că disperi omul! Pentru ce am eu nevoie de imunitate, ca să nu mă arestezi tu?", a spus Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel