Scandal în coaliție. Cherecheș îl amenință pe Rob că va fi înlocuit

Catalin Chereches
Catalin Chereches

Cătălin Cherecheș îl avertizează pe viceprimarul cu atribuții de primar interimar al municipiului Baia-Mare, Marinel Rob, că va fi schimbat din funcție dacă nu se vor remedia problemele administrative. 

”Dl. Marinel Rob are din partea Coaliţiei pentru Baia Mare un termen de 30 de zile, timp în care poate să remedieze acele probleme administrative care până acum n-au fost făcute (...), în cazul unui bilanţ negativ suntem în măsură să retragem sprijinul politic şi să numim o altă persoană din rândul consilierilor pe această funcţie. (...) Standardul a fost într-un mod major scăzut, calitatea vieţii în Baia Mare a avut de suferit şi sunt convins că nici dl. Rob nu este mulţumit cu evoluţia sa din ultimele şase luni”, a spus Cătălin Cherecheş, într-o conferinţă de presă.

[citeste si]

 ”Am luat o decizie la nivelul Coaliţiei pentru Baia Mare, discutând şi cu domnia sa (Marinel Rob - n.r.), şi cu colegii, să oferim, din respect pentru un om care s-a sacrificat într-un fel în această perioadă şi din respect pentru faptul că doreşte o şansă să se manifeste aşa cum are capacitatea să o facă, şi să avem o lună de zile la dispoziţie pentru a pune în aplicare atât programul nostru politic pentru Baia Mare cu toate lucrurile pe care ni le-am asumat în campanie, cât şi chestiunile care ţin de o bună administrare a oraşului. Astăzi, lucrurile trebuie luate într-un fel de la zero, lucrurile de bază. Trebuie curăţat oraşul, să ne gândim la modul de gospodărie (...) eficienţa gospodăririi publice a oraşului, modul de colaborare cu consilierii locali”, a afirmat Cherecheş, potrivit Agerpres. 

Coaliţia pentru Baia Mare urmează să propună în şedinţa de marţi, 31 ianuarie, din rândul consilierilor locali, o persoană care să preia una dintre funcţiile libere de viceprimar al municipiului Baia Mare.

Cătălin Cherecheş este primar ales al municipiului Baia Mare şi se află sub control judiciar. În luna aprilie a anului 2016, el a fost reţinut de procurorii DNA pentru o presupusă luare de mită în biroul său din primărie.

Coaliţia pentru Baia Mare este o alianţă de partide politice formată din PNŢCD, UNPR, PSRO şi FDGR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel