Scandal în avion. Grapini, martor la întreaga scenă: Viața pasagerilor, în pericol

Maria Grapini
Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini a explicat cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în avionul care a fost oprit în semn de protest după ce mai mulți pasageri au avut un comportament necivilizat.

Eu am aflat ulterior că este vorba de un grup de vizitatori, invitați ai unui coleg deputat. Nu știam cine sunt, dar era clar că de la îmbarcare oamenii erau destul de agitați. Au ripostat când și la îmbarcare s-a solicitat să se meargă pe două coloane pentru cei care au aveau prioritate de îmbarcare și cei care erau la economic. Au urcat și au trecut gălăgioși prin compartimentul de business. Au mers la economic și după aceea nu înțelegeam de ce toate stewardesele au plecat și nu ne-au dat nici măcar apă. 

Această nemulțumire a grupului de circa 50 de oameni era legată de internet, băutură, mâncare, iar după aceea un tip adresa tot felul de lucruri politicienilor PSD. Am înțeles că și numele meu a fost pronunțat, eu nu l-am auzit, însă cei din compartimentul de la economic au auzit, și domnul Pîrvulescu care nu e politician, și alți politicieni. 

'Era pericolul să se dezechilibreze avionul'

Finalul a fost acesta și nu cred că este bine. Eu merg personal și la dus și la întors cu grupul meu de vizitatori. Problema este că tot ce s-a întâmplat este grav. Avionul a fost oprit înainte a fi tras la burduf tocmai pentru a putea liniști pasagerii și comandantul a refuzat să tragă avionul până nu toată lumea se așeza la loc. Ei s-au ridicat să își ia bagajele din mers, mă gândesc, pentru a putea coborî înaintea celor de la business.

Nu este în regulă acest scandal din avion. Spuneți ce politician nu vă place, dar nu în avion, nu creați scandal. Era pericolul să se dezechilibreze avionul dacă 50 de oameni se ridică să își bagajul în mers... , a explicat Maria Grapini, prezentă prin legătură telefonică, în emisiunea Violetei Romanescu, de la România TV.

Vezi și: Avion în care se aflau Grapini și Diaconu, oprit în semn de protest

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel