SCANDAL în ALDE. Tăriceanu, după demisia Laurei Chiriac: Foarte bine

Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a catalogat drept 'foarte corectă' decizia Laurei Chiriac, candidatul pentru funcţia de primar al sectorului 1, de a se retrage din funcţiile deţinute în partid, menţionând că, în cazul în care nu ar fi făcut acest lucru, i-ar fi fost retras sprijinul politic.

'Este foarte corect ce a făcut, pentru că dacă nu ar fi demisionat am fi fost noi obligaţi să îi retragem sprijinul politic, având în vedere că în plină campanie electorală a fost un incident care a marcat campania ALDE la sectorul 1 în mod defavorabil, prin comportamentul lipsit de minimă decenţă al candidatului Laura Chiriac', a afirmat Tăriceanu, marţi, într-o conferinţă de presă, întrebat despre decizia Laurei Chiriac.

Laura Chiriac a anunţat marţi pe pagina sa de Facebook că se va retrage din funcţiile deţinute în ALDE.

'Cu o promptitudine demnă de un aparat politic bine uns, partidul m-a chemat ieri de acasă şi mi-a pus în faţă documentele pentru renunţarea la mandatul de consilier local, obţinut în urma acestor alegeri! Îi mulţumesc şi persoanei care a făcut efortul de a le redacta! Erau cinci! Rezultatul pe care l-am obţinut la sectorul 1 a fost mult sub aspiraţiile mele. Este tot ceea ce s-a putut obţine cu un buget infim de campanie şi cu mii de km parcurşi pe jos! Şi fără compromisuri! Pe de altă parte, este cel mai bun scor obţinut de un candidat ALDE în Bucureşti! Le mulţumesc celor care şi-au arătat statornicia, fie ea şi provizorie, faţă de mine! Până la viitorul proiect, politic sau nu, mă voi retrage din funcţiile deţinute în ALDE, urându-le succes colegilor mei de la sectorul 1 şi având credinţa că mandatul lor de consilieri locali va fi călăuzit de nevoile şi interesele oamenilor care ni s-au plâns de opacitatea şi dispreţul unei administraţii profund corupte!', a transmis Chiriac. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel