Scandal gunoaie Sectorul 1. Alin Stoica, intervenție: Nu ne dorim să ajungem într-o situaţie în care să luăm măsuri de urgenţă

Scandal gunoaie Sectorul 1. Alin Stoica, intervenție / Foto: Pixabay
Scandal gunoaie Sectorul 1. Alin Stoica, intervenție / Foto: Pixabay

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat că nu-şi doreşte să ajungă în situaţia de a trebui să ia măsuri de urgenţă în scandalul gunoaielor din Sectorul 1.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat că nu-şi doreşte să ajungă în situaţia de a trebui să ia măsuri de urgenţă în scandalul gunoaielor din Sectorul 1, dar că "acumularea necontrolată de gunoaie poate să ducă acolo". Totuși, Alin Stoica nu a explicat la ce fel de măsuri de urgență se referă.

Nu ne dorim să ajungem într-o situaţie în care să trebuiască să luăm măsuri de urgenţă. Acumularea necontrolată de gunoaie în Sectorul 1 poate să ducă acolo. A existat o solicitare din partea Primăriei Sectorului 1, noi urmărim în continuare situaţia. Am solicitat organelor în drept - DSP şi Garda de Mediu - să monitorizeze constant şi să ne raporteze în timp real.", a explicat Alin Stoica la o întâlnire cu factori implicaţi în domeniul salubrităţii în Sectorul 1 făcută la propunerea preşedintelui PNL Sector 1, Sebastian Burduja, scrie Realitatea.net.

"O soluţie amiabilă este dificil de găsit"

Alin Stoica susține că din cauza conflictului pe care Clotilde Armand îl are cu firma de salubritate deocamdată au fost găsite doar soluții temporare.

„Am văzut că există diferenţe destul de mari între Primăria Sectorului 1 şi prestator cu privire la modul în care privesc acest contract, deci, este destul de corect să afirmăm că în următoarea perioadă o soluţie amiabilă este dificil de găsit, de aceea concentrarea a fost pe o soluţie temporară, care să deblocheze lucrurile şi am identificat împreună cu prestatorul punctele de blocaj şi împreună cu Sectorul 1 şi acţionăm pentru rezolvarea acelor puncte de blocaj. De asemenea, am încercat şi să apropiem punctele de vedere ale celor două părţi şi am avut şi ieri o sesiune de discuţii între părţi. Opiniile şi poziţiile sunt destul de îndepărtate, drept pentru care rămânem la soluţiile temporare", a mai spus Alin Stoica.

Sebastian Burduja: Nu ne interesează răfuielile publice

Și Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1, i-a solicitat astăzi primarului Clotilde Armand să rezolve această problemă a gunoaielor.

"PNL este de partea cetățenilor Sectorului 1. Nu ne interesează răfuielile publice, ci aerul pe care îl respiră bucureștenii și protecția sănătății lor. Sunt mai multe soluții pentru a reduce cheltuielile cu serviciul de salubrizare, respectiv pentru controlul calității prestațiilor. De opt luni de zile ele nu au fost aplicate de aparatul primarului, deși noi le-am prezentat si solicitat public”, a declarat Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1, într-o conferință de presă organizată la sediul filialei.

VEZI ȘI: PNL Sector 1, trei solicitări URGENTE pentru Clotilde Armand, în scandalul gunoaielor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel