Scandal Fed Cup. Johanna Konta, PRIMA reacție după ce a fost jignită

Scandal la Fed Cup. Johanna Konta a oferit prima reacție după incidentele din meciul cu Sorana Cîrstea, incidente în care a fost implicat și Ilie Năstase.

"Sunt mulțumită că am revenit și am putut juca în continuare. Îmi place sportul, îmi place să joc. Sper că vom avea ocazia și mâine să jucăm tenis de calitate.

Nu mi se pare normal ca publicul să preia comportamentul căpitanului. Limbajul abuziv al tuturor din public a fost o consecință. După ce promovezi un asemenea limbaj, le dă curaj și celorlalți să creadă că este OK.

Totul a scăpat de sub control. Important e ceea se va întâmpla mâine pe teren. Dar aici, în acest sport, nu e locul potrivit pentru un comportament cu derapaje. Trebuie să fie o susținere fair-play, nu una în care să aducă injurii", a zis Johanna Konta la conferința de presă.

La meciul România - Marea Britanie, din play-off-ul de menținere/promovare în Grupa Mondială 2 a Fed Cup, Ilie Năstase a fost eliminat de pe bancă și nu a fost lăsat să rămână nici măcar în tribună, fiind escortat în afara arenei de oamenii de ordine.

Acestea a a folosit un limbaj jignitor la adresa jucătoarelor Marii Britanii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel