Scandal FCSB-Viitorul, campioană. Poziția FRF

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, că a informat UEFA despre litigiul dintre FCSB și FC Viitorul privind titlul din Liga I, dar a precizat că din punctul de vedere al FRF gruparea antrenată de Gheorghe Hagi este campioana României.

"E dificil de spus ce șanse are FCSB la TAS pentru că fiecare club are dreptul de a merge la o instanță sportivă. Dar din punctul nostru de vedere, FC Viitorul Constanța este campioana României.

Am informat UEFA despre situația aceasta pentru că vorbim despre echipe care participă în competițiile europene. Le-am pus la dispoziție toate detaliile despre acest caz", a spus Burleanu.

El a menționat că articolul care prevede criteriul de departajare în cazul egalității de puncte se aplică de șase ani și niciun alt club nu a avut nicio problemă cu acesta.

"Nu prea are de ce să fie o situație jenantă. Acest regulament este în vigoare din 2011, iar până acum nimeni nu s-a plâns de acesta. El s-a aplicat în mod unitar până acum în situații similare, așa că e foarte dificil să prevezi în regulamente toate elementele care pot apărea la un moment dat.

Mai mult decât atât, în toate grupurile de lucru au fost invitați atât reprezentanți ai LPF, cât și reprezentanți ai sindicatului fotbaliștilor și nimeni nu a ridicat această problemă. Niciun club din 2011 până în prezent nu a ridicat nicio problemă legat de acest articol din regulament. Oricum, am primit o solicitare acum câteva zile din partea LPF de modificare a acestui articol", a menționat Burleanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel