Scandal decreței. Dan Negru o desființează pe Mara Mareș: Așa au ajuns pițipoancele în Parlament

Mara Mareș
Mara Mareș

Dan Negru a avut o reacție foarte dură după ce scandalul cu ”generația decrețeilor” generat de tineretul liberal.

Prezent la Timișoara, în orașul natal, Dan Negru s-a pozat lângă placa comemorativă a lui Doru Gârjoabă, căzut la Revoluție și reprezentant al generației ”decrețeilor”, blamată de tinerii liberali.

„Pitipoancei deputat care a spus ca “decrețeii nu fac show” ii arat ce a mai rămas din “decretelul” Doru Garjoaba o placa comemorativa in fata Catedralei din Timisoara ! Atât ! Pentru ca atunci când a vrut sa facă show, in 1989, a primit un glonte in cap! Si apoi pitipoancele au ajuns in parlament”, a transmis Dan Negru pe pagina mersonală de Facebook.

(w670)

Amintim că TNL a lansat un ghid de nesupunere civică pentru "generația Y și Z".

"A spus-o și Iohannis: haideți în politică să facem mai mult și mai bine. Decrețeii nu vor reuși", se arată într-unul dintre mesajele Tineretului Național Liberal.

”Vrei să emigrezi? Cine mai rămâne să facă mișto de Dăncilă? Generația decrețeilor nu e funny", au fost câteva din mesajele promovate de tinerii liberali.

În 1966, în România comunistă era adoptat Decretul - Lege 770 prin care avorturile erau interzise. Impactul actului normativ asupra societăţii a fost covârşitor, din cauza cotelor alarmante ale natalităţii, fiind aduși pe lume foarte mulți copii, majoritatea nedoriți. Generația a fost numită în folclor generația ”decrețeilor”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel