Scandal Dan Șova - Poliția. Bogdan Chirieac: De ce iese această înregistrare acum?

În spațiul public a apărut un filmuleț care îi are protagoniști pe fostul senator PSD Dan Șova și mai mulți agenți de poliție.

Agenții au fost chemați de către doi bătrâni care acuzau faptul că fostul senator i-a împuşcat cu o armă de paint-ball în cap.

Polițiștii ajunși la fața locului și Dan Șova au avut un schimb dur de replici.

Scenele au fost înregistrate în 2008 lângă un hotel din Predeal şi au fost publicate recent.

Într-o intervenție telefonică la România Tv, analistul Bogdan Chirieac se întreabă de ce a apărut acest filmuleț tocmai acum, după 9 ani de la acel incident.

”De ce s-a scos acum în spațiul public? E cumva Șova în pericol să fie achitat pentru așa zisele fapte pe care le-a făcut în dosarele acelea cu Ponta? Și pe mine mă enervează Șova că nu a făcut autostrada, dar dosarele alea sunt... Iar acum trebuie să scoatem o chestie de acum 9 ani în care se ceartă unul cu Poliția, lucru care nu s-a mai întâmplat în România niciodată. (...) Bine că nu l-au smintit în bătaie cum au făcut cu domnul Boureanu și cu medicul acela de la maternitatea Giulești, sigur, în stare de ebrietate erau, dar Poliția normal trebuie să te liniștească, nu să te umilească și să te calce în picioare. Nu știu ce a fost în 2008, întrebarea mea este De ce iese această înregistrare acum? Adică de ce trebuie acum Șova pictat în negru? Se apropie vreo sentință și sentința nu e cea care e ordonată, e una pe lege, ce se întâmplă? Foarte interesant să urmărim.”, a spus acesta la România Tv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel