SCANDAL cu politicieni la TVR. "Lamentabil, sub orice critică, îmi era şi jenă să-l combat"

Doctorul Răzvan Constantinescu, vicepreședinte ALDE Iași și deputatul Petru Movilă (PMP), membru în Comisia pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor, au avut un schimb de replici la TVR, în emisiunea "Spaţiul deciziilor".

Totul a debutat de la discuția despre un subiect important - desființarea Institutului de Gastroenterologie și Hepatologie Iași.

"Tentativa de a elimina unitățile de elită nu este nouă, nu este din perioada tehnocraților. Vă dau un exemplu. În Iași a existat o instituție de elită și anume Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie. Nu se știe de ce, o dată cu urgia desființării de spitale din 2011, s-a ajuns și la Institutului de Gastroenterologie și Hepatologie", a zis Răzvan Constantinescu.

"Și am avut eu interes să dispară instituția? Petru Movilă nu a fost interesat. Adică eu nu am fost interesat!", a zis Petru Movilă.

"Nu direct, dar Petru Movilă a fost făcut să fie interesat", a zis medicul.

(...)

"Ați venit să chelălăiți aici pentru ceva ce s-a întâmplat acum 11 ani când guvernați de opt ani", a spus deputatul PMP.

"Am țipat și atunci. (...) Sunteți de 15 ani în Comisia pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor și nu ați făcut nimic! Mai bine ne spuneți ce căutați în Comisia pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor. Nu puteți să fiți în această comisie de ani buni și să nu semnați și dumneavoastră 2-3 documente", a zis Răzvan Constantinescu.

Apoi, după dialogul încins din platoul TVR, medicul a scris pe Facebook: "Am şi eu o întrebare: când voi avea parte, într-o dezbatere TV, de un preopinent care să-mi facă faţă cât de cât? :(

Astăzi l-am avut pe deputatul Petru Movilă (PMP), membru în Comisia pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor (deşi e sculer-matriţer, nu medic), principalul "artizan" al desfiinţării Institutului de Gastroenterologie şi Hepatologie (de 7 ani îl aşteptam în paletă!). Lamentabil, sub orice critică, îmi era şi jenă să-l combat. Mă gândesc serios să intru în silenzio stampa, precum fotbaliştii", a scris medicul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel