EXCLUSIV  Scandal cu micii fermieri. Costin, BNS: A fost DUREROS pentru noi

Dumitru Costin a vorbit despre scandalul cu micii fermieri de la finalul lui 2020
Dumitru Costin a vorbit despre scandalul cu micii fermieri de la finalul lui 2020

Dumitru Costin, preşedintele Blocului Naţional Sindical, a vorbit despre problemele micilor fermieri de la finalul anului 2020. 

"A fost dureros pentru noi să vedem scandalul de la sfârşitul anului trecut, cu micii fermieri care nu aveau unde să îşi comercializeze produsele. În aprilie, propusesem un model, sistem modern de pieţe în aer liber, inclusiv cu sisteme de încălzire pentru vremea rea, cu platforme de comunicare online, că tot se vorbeşte de digitalizare, inclusiv comenzi online, astfel încât să angrenăm şi sistemul de curierat. 

Veneai, când avea piaţa mobilă în zilele cutare, cutare, şi doar luai marfa sau, dacă nu te puteai deplasa, ţi le aducea acasă. Exista, şi încă există o firmă făcută din timpul lui Dragnea, care din fericire avea bani în cont, vreo 15-17 milioane de lei, pe care îi putea investi într-un astfel de sistem. 

Noi am identificat o soluţie, discutasem cu dezvoltatori IT, cu oamenii din pieţe. Mulţi din zona sindicală nu au astfel de preocupări, dar noi suntem proactivi!", a declarat Dumitru Costin, preşedintele BNS, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Mai multe în VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel