Scandal cu melci și cățeluși. Cadăr ar fi părăsit PDL pentru PNL

cadar
cadar

Senatorul PDL, Leonard Cadăr, și-a anunțat, luni, demisia din partid. De la tribuna Senatului, a spus că va continua ca senator independent. Cadăr este senator de Neamț, al cărui colegiu se suprapune cu cel al Elenei Udrea. Senatorul ar fi părăsit PDL după o ceartă cu primarul Dan Leoreanu, susținător al Elenei Udrea.

Între Leonard Cadăr și Dan Leoreanu este un scandal mai vechi. Mai mult, fostul senator PDL a vrut să părăsească partidul înainte de alegerile pentru șefie. Surse au declarat că el era în negocieri cu șefii PNL pentru a face trecerea în curtea liberalillor, scrie Monitorul de Neamț și Roman. Atunci, nici Cadăr nu a negat planurile de a trece la partidul din care odată a plecat „Eu am plecat din PNL împreună cu cei care au format PLD si care, ulterior, a devenit PDL. Pot să spun că am rămas cu sufletul la PNL".

Cadăr a menționat că nu părăsește o echipă decât dacă este "izgonit, alungat". După ce Vasile Blaga a câștigat șefia PDL, fostul senator a spus "Acum, în acest moment, nu se pune în discuție să părăsesc PDL. Sper că după aceste alegeri să se vindece și membrii echipei Udrea, iar împreună să facem o echipă puternică, în care să aibă loc si cei tineri“. Cadăr a făcut notă discordantă față de majoritatea colegilor din PDL Neamț, care au susținut-o pe Elena Udrea.

Cadăr, senator. Datorită primarului sau cetățenilor

Opțiunea senatorului de a vota cu Vasile Blaga nu a fost pe placul primarului de Roman, Dan Leoreanu. Cel din urmă ar fi cauza pentru care Cadăr a părăsit acum PDL. Cadăr recunoaște că supărările sunt mai vechi, din campania electorală pentru parlamentare, când Leoreanu a “țipat și a bătut cu pumnul în masă”. Primarul i-a reproșat lui Cadăr că datorită lui a ieșit senator. Leonard Cadăr este de altă părere: "Meritul nu este al primarului Leoreanu, asa cum se laudă, ci al cetățenilor care m-au votat. Nu permit să-și aroge nimeni vreun merit că am fost votat de cetățeni“.

Cadăr "senatorul melcilor". Leoreanu, dictator pentru echipa de "cățeluși" 

Leonard Cadăr a fost  “supranumit” de către primar “senatorul melcilor”. În replică, parlamentarul a spus că Leoreanu ar avea un substrat de dictator față de echipa sa formată din cățeluși, scrie zch.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel