Scandal bilețele Coldea. Geoană, AMĂNUNTE despre suspendare

Mircea Geoană a povestit într-un interviu acordat Alexandrei Stoicescu la Antena 3, despre celebrul scandal al bilețelelor din 2007, moment care a dus la prima suspendare a lui Florian Coldea.

Nu ştiu ce a făcut Coldea, dacă acele bileţele erau de monitorizuare sau de a apăsa pe buton. Dar era ceva suspect acolo. Şi era datoria mea, e datoria oricărui lider politic şi a oricărui jurnalist cu coloană vertebrală să spună când ceva este suspect.

Eu nu sunt nici organ de anchetă la SRI, nu sunt nici în Comisia de Control a SRI a Parlamentului, nu sunt nici instanţele din această ţară, sunt un om liber, un lider politic în acel moment, care semnala o chestiune care mi s-a părut destul de gravă", a rememorat evenimentul Mircea Geoană.

În urmă cu zece ani, Geoană l-a acuzat pe Traian Băsescu de implicarea SRI si SIE în obținerea de informații compromițătoare despre judecătorii Curții Constituționale. Atunci, Mircea Geoană a prezentat două bilete atribuite lui Florian Coldea, director adjunct al SRI, si a cerut demisia conducerii SRI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel