Scandal Băsescu-Becali, în DIRECT: Acuzații GRAVE

Traian Băsescu a intervenit în direct la România TV după ce Gigi Becali a afirmat că fostul președinte a făcut presiuni pentru ca latifundiarul din Pipera să ducă o viață 'de coșmar' în închisoare. 

" A venit șeful Jandarmeriei din Constanța, care este machidon, și-a făcut treabă pe la pușcărie și mi-a zis așa: băi Gigi, hai să-ți spun ceva. Traian Băsescu dă personal telefon ca să nu ai viață ușoară în închisoare. El nu vrea să faci pușcărie ușoară. Șeful Jandarmeriei a venit și mi-a spus asta la ureche," a povestit Gigi Becali la România TV.

Becali spune că  șeful Jandarmeriei nu a fost sunat personal de Traian Băsescu, ci pe alte persoane care ar fi urmat să îi îngreuneze zilele în penitenciar.

" El a venit doar să-mi spună. Acum nu știu la ce organisme suna el (Traian Băsescu-n.r.) în Constanța. Deci asta a zis, să nu fac pușcărie ușoară," a mai spus Becal care a continuat și a zis că jură că toate cele povestite sunt veridice.  

"Întrebați-l pe directorul de la Jilava care nu era băiat rău. Mi-a zis că au venit doi la el acasă și i-au zis așa: băi, Becali dacă are bani, asta nu înseamnă că trebuie să facă pușcărie ușoară. Doi directori ai ANP au venit și au dat sancțiunea pentru mine la pușcărie la Jilava. Aveau scris și i-au zis că sancțiunea pentru Becali trebuie aplicată la virgulă," a mai spus Becali. 

Intervenția lui Băsescu

La scurt timp după ce Gigi Becali a povestit toate aceste aspecte, Traian Băsescu a intervenit în direct la România TV, ceea ce a atras furia lui Becali.

Iată ce a spus Traian Băsescu:

"Domnu' Ciutacu nu discut cu domnul Becali și cu nimeni din studio. Nici măcar cu dumneavoastră nu vreau să vorbesc pentru că am văzut cum îl provocați pe domnul Becali," a spus Traian Băsescu, care imediat a fost întrerupt de Gigi Becali. 

"Nu vreau să-l las să vorbească. Acum vorbesc eu. Nu este corect să intervină. Trebuie să intervină după ce opresc eu convorbirea, da?" a răbufnit Becali. 

În cele din urmă Traian Băsescu a spus că îi va acționa în judecată pe Becali, pe șeful jandarmeriei dar și pe alții care au declarat diverse lucruri cu referire la el. 

" Este o minciună. Nu am intervenit. Vă spun public că îl voi chema în judecată și pe șeful Jandarmeriei din Constanța din acea vreme și pe domnul Becali. Trebuie să-i dau în judecată pe amandoi pentru că eu cred ce spune domnul Becali. După ce trece 1 mai voi deschide un proces, așa cum îi deschid și lui Roșca Stănescu și lui Radu Rușanu pentru alte nenorociri pe care le spun," a spus Băsescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel