Scandal Bacalbașa Parlament. Dragnea, reacție

Comitetul Executiv Naţional (CEx) al PSD va lua în discuţie, în şedinţa de miercuri, cazul deputatului social-democrat Nicolae Bacalbaşa, care a făcut gesturi obscene în plen, a declarat marţi preşedintele PSD, Liviu Dragnea. 

Întrebat dacă în Comitetul Executiv de miercuri se va lua în discuţie şi discursul de marţi din plen al lui Bacalbaşa, Dragnea a răspuns afirmativ. 

"Da, nu este prima dată, l-am rugat personal, este un om pe care îl respect pentru tot ceea ce a făcut şi pentru tot ceea ce face, dar l-am rugat personal să nu mai aibă astfel de ieşiri, pentru că acolo nu suntem pe persoană fizică. Când am făcut listele, am făcut listele unui partid care a câştigat alegerile cu un scor foarte mare, beneficiind de încrederea tuturor. Nu am câştigat alegerile pe baza unuia sau altuia, ci ca partid şi o să discutăm şi subiectul ăsta", a precizat Dragnea după conferinţa "Viitorul Europei este al nostru", organizată de PES Activists. 

Întrebat dacă Bacalbaşa va fi sancţionat, Dragnea a spus că nu ştie, dar că se va discuta în CEx pe această temă. 

"Nu ştiu, vom discuta, dar nu este în regulă, adică nu este prima dată şi nu e în regulă. Am primit foarte multe telefoane de la colegi din ţară, nu numai membri de partid, ci şi oameni care ne susţin şi nu e în regulă. De ce trebuie să dăm noi tot felul de astfel de ocazii?", a mai precizat Dragnea. 

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a făcut marţi, de la tribuna Parlamentului, semne obscene în timpul dezbaterilor pe modificarea Statutului senatorilor şi deputaţilor cu privire la comisiile de anchetă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel