Scandal Andreea Paul-Lia Olguța Vasilescu în direct la RTV

Crişan Andreescu / 12 noi 2014 / 18:23 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Andrea Paul și Lia Olguța Vasilescu au avut un schimb acid de replici, în direct, la RTV. 

Lia Olguța: Eu cred că toți românii s-au uitat  aseară la dezbate și și-au format o părere despre un candidat care chiar a știut despre ce vorbește și altul care nu a știut ce să facă cu timpul, pentru că la un moment dat a spus că renunță la minute, pentru că nu mai avea ce spune omul.

În ceea ce privește ajutorul dat de Realitatea Tv, cred că a fost mai mult decât pe față. I s-au ridicat trei mingi la fileu și n-a fost în stare de niciuna. Îmi venea mie să sar de pe scaun. Emisiunea a fost pregătită cu temele cele mai grele pentru campania electorală pentru Victor Ponta și o emisiune să-i arunce migi la fileu lui Iohannis. Atâta poate.

Citește și: Andreea Paul, GAFĂ: Firea l-a atacat pe Ponta argumentând că nu poate să aibă copii

 

- Andrea Paul: Victor Ponta a făcut gafe de proporții aseară. O gafă de proporții este să și votați Victor Ponta. România merită un președinte cum este Klaus Iohannis, nu un mincinos și un șmecher ca Victor Ponta. Iar când am greșit pe o scenă de miting, mi-am asumat eroarea (făcând referire la un miting pro Iohannis, când a îndemnat alegătorii să -l voteze pe Victor Ponta. NR).

- Lia Olguța: Domnul Mânăstire și doaman Șincai, am rugămintea la dumneavoastră să fiți moderatorii aceste emisiuni și să opriți pe această doamnă să mai jignească pe toată lumea.

- Andreea Paul: N-am jignit pe nimeni, ați auzit greșit...

- Lia Olguța: Ați jignit pe toată lumea în această emisiune, iar despre Victor Ponta ați folosit o grămadă de epitete care nu vă fac cinste. Dacă așa credeți că veți câștiga această campanie electorală vă înșelați amarnic.

- Andreea Paul: Vă dau dovada pentru fiecare dintre ele.

- Lia Olguța: Tocmai v-a dat dovada Victor Ciutacu că sunteți o mincinoasă. 

- Andreea Paul: A mințit Victor Ponta și vă arăt talonul de pensie.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24