EXCLUSIV  Satul de poveste din România în care Regele Charles a cumpărat mai multe case / Nu, nu e Viscri. Locuri superbe din țara noastră de care nu știai / video

FOTO: Giorgi Ichim, redactor-șef DC Medical
FOTO: Giorgi Ichim, redactor-șef DC Medical

Andi Cristea, candidat pentru Parlamentul European din partea PSD, și Gabriel Zetea, candidat PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș, au recomandat românilor destinații de vacanță mai puțin cunoscute, dar extrem de frumoase, din țara noastră.

Andi Cristea, candidat pentru Parlamentul European din partea PSD, și Gabriel Zetea, candidat PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș, au fost invitați, joi, la emisiunea electorală DC Votez, la DC News, unde au venit cu recomandări turistice pentru români. 

Desigur, candidatul PSD pentru CJ Maramureș a recomandat două locuri din județul pe care dorește să-l conducă, și anume Ocna Șugatag și Breb.

„Acum sunt în Ocna Șugatag. Aici sunt băile de sulf, care sunt extrem de cunoscute în Maramureș. Lângă Ocna Șugatag este Breb. Brebul este unul dintre cele mai frumoase sate păstrate autentic din România. Regele Charles al Marii Britanii, pe vremea când era prinț, a cumpărat aici niște case, pe care le-a vizitat de multe ori. Este un sat în care poți să vezi cu adevărat Maramureșul autentic. Poți să vezi oameni la coasă, oameni care își fac clăi de fân, care te primesc cu pălincă, cu slănină etc“, a spus Gabriel Zetea.

Foto: Giorgi Ichim, redactor-șef DC Medical

Andi Cristea, candidat la alegerile europarlamentare, a recomandat, de asemenea „zona de nord a județului Buzău, cu drumul către Întorsura Buzăului și Brașov“.

„Zona Siriu - Nehoiu este o zonă absolut spectaculoasă care se bucură de peisaje și de munți la fel cum au județe mai cunoscute din punct de vedere al reliefului montan. Încurajez oamenii să dea dublu click pe zona Siriu Nehoiu, pentru că sunt pensiuni frumoase și modalități foarte agreabile de petrecere a timpului liber“, a zis Andi Cristea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel