Sârbu, despre mita de la Hidroelectrica: O tragedie pentru PSD

ilie-sarbu
ilie-sarbu

Scandalul creat pe marginea acuzațiilor de luare și dare de mită aduse de procurorii anticorupție directorului de trading de la Hidroelectrica și unui consilierul al ministrului social-democrat Constantin Niță este o dramă pentru PSD, a declarat liderul senatorilor Partidului Social Democrat, Ilie Sârbu, la Digi 24.

"În zona politică, noi am venit, am încercat să rezolvăm problemele acolo. Am vorbit ani de zile și când am ajuns în poziția să decidem, facem la fel. Este o tragedie ca imagine, pentru partid", a spus Sârbu.

MInistrul delegat pentru Energie, Constantin Niță, face parte din delegația oficială a premierului Victor Ponta pentru vizita în SUA.

"Am putea să ne întrebăm și noi de ce s-a întâmplat acum, când Niță (Constantin Niță - n.r) e acolo", a adăugat Ilie Sârbu.

Procurorii anticorupție au decis reținerea lui Mihăilă Ioan, membru al Consiliului de Supraveghere al S.C Hidroelectrica S.A  și consilier al ministrului delegat pentru Energie, Constantin Niță, sub acuzația de dare de mită, și a lui Brădean Eugen, director de trading al aceleiași societăți și membru în cadrul Directoratului Hidroelectrica, care este acuzat de luare de mită și complicitate la dare de mită.

Mihăilă, cu ajutorul lui Brădean, ar fi aranjat vânzarea a 7 milioane MWH, în valoare de aproape 263 de milioane de euro, către o anumită societate, sugerată de consilierul lui Constantin Niță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel