Sârbii vin la cumpărături în România. Vânzări record

Marile branduri de modă, precum Lee Cooper și New Yorker, au raportat cifre de afaceri record în mall-ul din Drobeta Turnu Severin. Rezultatele excelente au ușurat decizia investitorului de a continua planul de expansiune cu alte 10 magazine până în luna septembrie, inclusiv noi magazine DM și C&A. Severin Shopping Center, centrul comercial dominant al județului Mehedinți, a înregistrat peste 2 milioane de vizite de la inaugurarea extensiei, pe 15 octombrie 2015, până la data de 1 aprilie 2016.

Interesul mare generat de acest mall în arealul județului Mehedinți demonstrează că Severin Shopping Center a devenit un centru comercial ce deservește întreaga regiune, similar cu mall-urile dezvoltate de NEPI în Ploiești, Deva, Timișoara, Brăila sau Constanța, care au capacitatea să atragă fiecare clienți pe raze de peste 100 de kilometri.

Proiectul achiziționat de grupul de investiții și dezvoltare NEPI în aprilie 2013 a fost extins și modernizat anul trecut, devenind astfel o atracție pentru petrecerea timpului liber și pentru cumpărături, chiar și peste granița cu Serbia.

Cinema City, cifre record

"Ne bucurăm să vedem că rezultatele investiției noastre în Severin Shopping City sunt peste așteptări și că acest centru comercial se încadrează foarte bine în linia succeselor repurtate cu mall-urile dezvoltate sau revitalizate de noi în întreaga țară. Severin Shopping Center este foarte important pentru noi și de aceea am decis să continuăm planul de expansiune cu circa 10 noi retaileri, între care DM și C&A, pe care îi vom aduce aici până în luna septembrie." a declarat Tiberiu Smaranda, Director Executiv în cadrul NEPI. Vânzări record a înregistrat și Cinema City. Chiar dacă Drobeta Turnu Severin este cel mai mic oraș din portofoliul Cinema City, acesta a reușit să depășească alte locații cu potențial demografic mai mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel