Sărbătorile de iarnă îți aduc 100% reducere la fapte bune!

Cât costă fericirea ta? Pune-o în coș și mergi la casă. Înghesui-o între televizoarele ultimul tip – 2 că nu ai putut să te decizi între tehnologia LED și OLED, laptopul care se transformă rapid în tabletă, costumul de ski pentru ăla micu' și zgarda cu Swarowski pentru câinele luat și el la reducere. Că doar era așa drăguț și....ieftin!

Are loc dramul tău de fericire pe lista interminabilă de cumpărături pentru Sărbătorile de iarnă. Știm că nu mai încăpea, dar ai încredere să o treci acolo pe un colț. Apasă ferm pe pix, cât să se imprime bine, cât să pui preț pe fericirea pe care ai impresia că o vei primi odată cu curierul care va căra pe scări frigiderul ală roșu, în fața căruia nu ai putut rezista. Doar e perioada în care faci frenetic cumpărături pentru Sărbătorile de iarnă.

8 din 10 români au deja o listă pentru cadourile de sărbători și un card pe care nu se tem să îl golească.

De Sărbători cumpără Fericire la Pachet!

1 din 4 români și-a făcut deja calculele și a pus deoparte 1000 de lei pentru produsele pe care vrea să le cumpere de Sărbători. Toți cei de mai sus sunt siguri că așa vor fi măcar pentru scurt timp fericiți. Reducere la fericire pe viață Ai 100% reducere la fericire, garantat pe viață și cu risc zero. În iureșul cumpărăturilor de Sărbători, demontăm mitul care spune că „Banii nu aduc fericirea". Suntem gata să îți demonstrăm în cifre cum poți face fericiți 7000 de copii alături de United Way. Programele de integrare socială, educație și sănătate pe care le derulează din 2004 au ajutat copiii și tineri să aibă un start bun în viață. Fericirea care vine la pachet cu contribuția ta e de neprețuit.

Da, de Sărbători ai unica șansă de a-ți cumpără liniștea. E atât de simplu.

Citește mai multe: http://promotie-la-fapte-bune.unitedway.ro/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel