Urmărește emisiunea live


Săpunaru, Pintilii, Tamaș și Papp, doriți de Mirel Rădoi la națională

Mirel Rădoi a declarat, sâmbătă, că își dorește la echipa națională jucători veterani precum Cristi Săpunaru, Mihai Pintilii, Gabi Tamaș sau Paul Papp.

”Săpunaru nu este capitol încheiat. El e pus pe listele noastre de monitorizare, vom vorbi cu el și-l vom întreba ce părere mai are. E greu de convins pentru că nu știu dacă poate fi convocat în urma evoluțiilor de la echipa de club. Voi încerca să-l întorc. La fel cum voi încerca să-l conving și pe Pintilii să nu renunțe. La un meci cu Islanda ai nevoie de un Pintilii și 45 de minute. Vom vedea, în urma parametrilor cât poate juca, dacă va fi cazul”, a declarat Mirel Rădoi la Digi Sport.

Ce a declarat despre Tamaş

Noul selecționer al României a anunțat că ia în calcul și convocarea lui Tamaș, deși cei doi au fost protagoniștii unui conflict în anul 2015: ”Și Tamaș poate reveni. L-am antrenat la Steaua (n.red. FCSB) și acum arată mai bine decât patru ani și jumătate. Este într-o formă foarte bună, are un nivel foarte bun de două luni și jumătate. Nu am nimic cu el. Nu sunt la club cu ei să-i văd ce fac zi de zi. Dacă se va integra la națională, atunci foarte bine. Dacă sunt jucători care evoluează meci de meci, de ce nu? Și Papp e o soluție”.

Cristi Săpunaru a anunțat în septembrie că se retrage de la echipa națională a României. Primul meci al barajului pentru Euro 2020 dintre Islanda şi România se joacă la data de 26 martie, începând cu ora 21:45, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel