EXCLUSIV  Șansele Dianei Șoșoacă în politică, pe termen lung. Alfred Bulai: Teribilism. Utilizează penibilul

Diana Şoşoacă a fost exclusă din grupul parlamentar AUR
Diana Şoşoacă a fost exclusă din grupul parlamentar AUR

Alfred Bulai a explicat, într-un interviu pentru DC NEWS, de ce Diana Şoşoacă nu are perspective pe termen lung în politica românească, dar şi care este diferenţa între AUR şi PRM, partidul condus de Corneliu Vadim Tudor.

"E un personaj particular. E un gen de teribilism pe o lipsă de experienţă politică. Încearcă, uneori, să utilizeze penibilul ca să atragă atenţia. Reuşeşte să atragă atenţia, ca dovadă că o ştie toată lumea. Totuşi, era un personaj necunoscut acum câteva luni de zile. Dar nu poţi construi politic prea mult timp aşa. Politicianul de valoare este cel care vine şi cu proiect sau o idee care mă captează, îmi spune o poveste frumoasă despre ce pot să fac eu. Gică Contra ăsta, care e teribilist şi încearcă să facă multe lucruri, nu rezistă. Trec peste faptul că e doar un oportunism ce face dânsa", a declarat Alfred Bulai într-un interviu exclusiv pentru DC NEWS.

AUR, sub PRM-ul condus de Vadim Tudor

"De ce AUR nu poate egala PRM-ul în această fază? Pentru că trebuie să fii un om de cultură ca să fii naţionalist. De aici vine naţionalismul. Trebuie să epatezi şi în spaţiul public trebuie să apari aşa. Ca Vadim. Asta e problema pe care au avut-o şi alţii care au încercat naţionalismul. Doi, trebuie să fii credibil pe povestea asta. Într-adevăr, ei sunt. Poate nu Şoşoacă, dar AUR da. A mai fost unul teribilist, Funar, mai mult decât Şoşoacă. Dar a fost primar şi a fost iubit de clujeni", a mai spus politologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel