Sancţiuni drastice pentru golăniile din fotbal. Becali, Iancu, Piţurcă şi Dinu Gheorghe au de plătit amenzi usturătoare - VIDEO

gigi becali
gigi becali

Comisia de disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a decis în şedinţa sa de miercuri să-i amendeze cu câte 15.000 de lei pe Gigi Becali, finanţatorul Stelei, Marian Iancu, preşedintele echipei FC Timişoara, şi Dinu Gheorghe, preşedintele clubului Rapid, cei trei primind şi suspendări de câte două luni, cu excepţia lui Iancu, suspendat trei luni, informează Agerpres

Victor Piţurcă, managerul general al echipei Universitatea Craiova, a fost şi el suspendat patru etape şi amendat cu 7.950 lei, toate aceste sancţiuni fiind dictate pentru afirmaţii calomnioase.

Clubul Dinamo a fost amendat cu 10.000 de lei pentru incidente la meciul cu Universitatea Craiova. Atacantul dinamovist Marius Niculae a fost suspendat o etapă şi amendat cu 740 de lei pentru eliminarea din jocul respectiv. Silvian Cristescu, preşedintele Universităţii, a fost sancţionat cu avertisment.

Pentru întârzierea repunerii mingilor în joc de către copiii de mingi la meciul cu Sportul Studenţesc, clubul FC Braşov a fost amendat cu 5.000 lei.

Au primit avertismente fundaşul Raul Marincău (Victoria Brăneşti) şi antrenorii Ioan Ovidiu Sabău (FCM Tg. Mureş) şi Marius Şumudică (Rapid), ambii pentru depăşirea suprafeţei tehnice.

Adrian Nalaţi (Gloria Bistriţa) a fost suspendat o etapă şi amendat cu 740 de lei, după eliminarea din meciul cu CFR Cluj.

Sesizarea Comisiei Centrale a Arbitrilor împotriva lui Cristian Borcea, acţionar la clubul Dinamo, a fost amânată pentru data de 24 noiembrie.

Vezi schimbul de înjurii între Victor Pițurcă și Marian Iancu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel