Sancționare Pleșoianu - propunere Tudose: Mă felicit că nu l-am votat premier

Bogdan Cotigă / 12 sep 2018 / 08:49 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Pleșoianu
Descriere foto: Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoainu, reacționează printr-un mesaj ironic după ce colegii de partid i-ar fi spus că premierul, Mihai Tudose, ar fi cerut o sancționare a sa pentru că în cadrul unei scrisori deschise și-ar fi aratătat intenția de a candida la alegerile prezidențiale. 

Pleșoianu sugerează ironic că opiniile lui Tudose ar fi fost sugerate de fostul șef al SRI George Maior și de adjunctul acestuia Florian Coldea. "Mi-au comunicat colegii că distinsul fost premier meteoric, pe care nu l-am votat (mă felicit încă o dată că nu a ajuns premier și cu votul meu), a vorbit azi despre o sancționare a mea. În contextul scrisorii mele deschise adresate doamnei Firea, distinsul ventriloc dinlăuntrul căruia vorbesc vocile celor care i-au semnat prefața și postfața cărții (a se vedea în poză) a spus că ar trebui să fiu sancționat pentru că am declarat că intenționez să candidez la prezidențialele din 2019", a scris deputatul pe Facebook. 

Fotografia postată de Pleșoianu, cu Mihai Tudose încadrat de Florian Coldea în stânga și George Maior în dreapta.

 (w670) Florian Co

Vizită la alegătorii lui Tudose

Parlamentarul PSD îi transmite apoi lui Mihai Tudose că va merge într-o vizită de popularizare în localitatea unde Tudose a fost ales ca deputat.

”Ar trebui să fiu sancționat pentru că nu știe el ce să le spună oamenilor din Brăila despre asta...Îi transmit să nu-și facă probleme. Nu trebuie să se obosească. Tocmai m-am hotărât să vizitez Brăila. N-am mai fost de multă vreme pe acolo, sunt mulți oameni pe care abia aștept să-i cunosc, iar sentimentul e reciproc...", a mai scris Pleșoianu. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27