Salvați adevărul de Clotilde Armand – faza pe holtere

Victor Costache, fostul ministru liberal al Sănătății
Victor Costache, fostul ministru liberal al Sănătății

Clotilde Armand vrea să ne salveze pe toți. Ba Sectorul 1, ba Bucureștiul, ba România, iar după ce a terminat cu aceste mize, s-a apucat să salveze toată Europa, ca europarlamentar. În fapt, adevărul trebuie apărat de Clotilde Armand. 

Iată faptele: în luna februarie pandemia de COVID începe să fie prezentă mai serios pe teritoriul României, iar starea de sănătate a cetățenilor devine subiect central. Primăria Sectorului 1 dă dovadă de adaptabilitate și inovativitate și adaptează un sistem de monitorizare pentru pacienți (holterele) în scopul telemedicinei pe fondul crizei COVID-19. Medicii spun că este o idee bună, specialiștii spun că este o idee bună, iar Ministerul Sănătății, condus la acea vreme de Victor Costache spune, în esență că, da, telemedicina este o idee bună, iar sistemul de monitorizare a locației purtătărilor de holtere ne ajută să vedem cine respectă autoizolarea și carantina neinstituționalizată, fără să riște viața și resursele altor oameni ca să verifice situația. Drept urmare, între Ministerul Sănătății condus de un liberal și Primăria Sector 1 este semnat un Memorandum prin care holterele sunt date spre folosință Ministerului, ca o contribuție a noastră pentru combaterea COVID-19. Mai mult, Ministrul Sănătății prezintă acest sistem de telemedicină în cadrul unei reuniuni europene a miniștrilor sănătății dedicată măsurilor luate de combatere a pandemiei. 

Astea sunt faptele: Primăria Sector 1 a inovat, Ministerul Sănătății a considerat că inovația poate ajuta la combaterea răspândirii pandemiei și a arătat acest lucru la Bruxelles. Este pentru prima dată când un primar PSD și un Ministru PNL au decis că diferențele politice înseamnă fix zero, când la mijloc este sănătatea oamenilor. 

Dar pentru USR nu contează decât circul. Așa că au făcut circ. Întâi cu ceva plângere DNA, aici dna Armand o ști mai multe, din cealaltă jumătate a binomului. Apoi, când au văzut că DNA îi saltă pe cei care chiar au dat tunuri, a început să se încurce în cuvinte. Cum că de fapt holterele nu vindecă COVID-19. E bine că au descoperit mersul pe jos. Nici noi, nici Ministerul Sănătății nu am spus că holterele ar vindeca bolnavii de COVID-19. Noi am spus că este un sistem care ar trebui implementat de urgență la nivel național pentru monitorizarea pacienților aflați în carantină sau izolare acasă! Mai ales acum când oamenii se externează la cerere și merg acasă cu tramvaiul. Cum să ne asigurăm și să ne protejam între noi, dacă cei care ar trebui să stea în carantină sau în izolare, nu respectă aceste reguli? 

Încă odată, pentru Clotilde Armand (poate îi traduce cineva aceste rânduri care sunt scrise în română, că poate nu înțelege limba): Purtarea acestor holtere, dincolo de paramentrii medicali pe care îi oferă despre pacient, arată și localizarea lor pe hartă! Deci, știm dacă cel în carantină este în carantină sau este, să zicem, la o reuniune USR.  

Într-o lume normală și într-o Românie normală, testarea în masă și izolarea sau carantina suspecților de COVID-19, reprezintă UNICA SOLUȚIE pe care o putem implementa pentru a încerca limitarea răspândirii comunitare! Noi nici azi nu testăm populația așa cum ar trebui, iar doamna Armand se arată indignată ca am pus la dispoziție sistemul de holtere pentru monitorizarea pacienților aflați în izolare sau carantină la domiciliu.

Și atunci, de ce face dna Armand toate aceste flic-flacuri politice, doar-doar i-o ieși de o postare? Pe de o parte, pentru că vrea să fie primarul Sectorului 1, dar nu are demnitatea să recunoască. Halal oficial, dacă așa începe. Pe de altă parte, pentru că o avea nevoie de o altă activitate în pauzele din consultanța de milioane de euro pe care o oferă statului român, supraveghind lucrări de construcție de drumuri care nu se mai fac. 

Vedeți dna, Armand, spre deosebire de activitatea dumneavoastră de monitorizare /supraveghere, holterele noastre chiar își fac treaba! Bașca că sunt de mii de ori mai ieftine decât serviciile dumneavoastră!

Sau poate că devine plictisitor să fii eurodeputat în vreme de COVID, când toată Europa arde pe tema relansării și atunci, între un numărat de indemnizație de europarlamentar și o sumă forfetară, se gândește ce petarde să mai arunce. 

Sunt convins că plătește măcar un consiler ca eurodeputat, așa că să facă bine să-i ceară acestuia înregistarea reuniunii miniștrilor sănătății din 6 martie, să dea înainte până la discursul Ministrului Costache și să vadă poze cu centrul de monitorizare a datelor furnizate de holtere. 

Una peste alta, dnei Armand îi doresc sănătate și-i spun că nu cu minciuni ajungi primar! 

Iar vouă, tuturor, vă adresez o rugăminte: haideți să salvăm adevărul de Clotilde Armand, că în ritmul ăsta o să devină Regina Fake News-ului din România! 

Atașez mai jos prezentarea Ministrului Sănătășii Victor Costache, din sedința cu omologii săi la nivel european din martie 2020, atunci când în România aveam doar șapte cazuri de COVID-19 confirmate. Ministrul Costache explica în fața omologilor europeni că sistemul de holtere va fi folosit pentru monitorizarea pacienților aflați în izolare sau în carantină la domiciliu. Deci, doamna Armand, cine minte? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel