Salvarea Combinatului de Oțeluri Speciale Târgoviște. Angajații, "sub fereastra ministrului Năsui"

Salariații de la Combinatul de Oțeluri Speciale Târgoviște merg să discute cu ministrul Claudiu Năsui despre salvarea COS. În cazul în care acesta nu va da curs dialogului, oamenii amenință cu protestul!

”Mâine (n.n. 26 februarie, între orele 11,00-13,00, salariații COS Târgoviște și cei interesați de soarta acestui combinat vor fi prezenți sub fereastra ministrului Claudiu Năsui (n.n. USR), în speranța că vor avea în sfârșit un dialog și domnia sa se va preocupa de soarta COS Târgoviște și de lucrătorii acestuia”, a declarat liderul Sindicatului Valahia Târgoviște, Nicolae Dragodănescu, scrie dbonline.ro.

"Ministrul economiei nu a exprimat o poziție clară pe acest subiect și a refuzat orice dialog! Toate instituțiile avizatoare au dat aviz pozitiv pentru finalizarea procedurii de preluare. Este clar că soarta noastră se află în mâinile și în voința ministrului economiei”, a transmis pe contul de Facebook al Sindicatului Nicolae Dragodănescu.

"Este timpul să vedem că se trece de la lozinci la fapte"

Procedura  sindicală de mâine, 26 februarie, este următoarea:

”- până la ora 12,00 , vom prezenta public doleanțele noastre, politicos și civilizat, și îl vom ruga pe domnul ministru sa coboare din cabinetul dumnealui și sa vorbească cu noi sau sa primească o delegație a noastră  la domnia sa.

– dacă până la ora 12,00 vom avea parte de același tratament disprețuitor și refuz nejustificat  de dialog… VOM PROTESTA!

Este timpul să vedem că se trece de la lozinci la fapte, că se vor da explicații pertinente cu privire la șansele reale de recuperarea a datoriei statului , dacă procedura de preluare nu se va finaliza. "Salvarea României" poate începe cu salvarea COS Târgoviște și ne vom redobândi încrederea în politicienii care au promis asta!”, a mai declarat Nicolae Dragodănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel