EXCLUSIV  SALUBRIZARE. Daniel Florea: M-a deranjat foarte tare. Acum suntem la instanță - VIDEO

Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a explicat cu ce probleme se confruntă în ceea ce privește salubrizarea.

"Din păcate, nu s-a reușit să se ajungă la o modalitate eficientă de gestionare a situației. Am o problemă cu salubrizarea. Din cauza faptului că salubrizarea este la Primăria Generală și este o firmă care a câștigat pe o procedură de urgență în urmă cu mulți ani, aveam două situații: pe de o parte, licitația s-a desfășurat în niște condiții extraordinare, iar prețurile de atunci nu mai corespund cu necesitățile, prețurile de acum", a spus Daniel Florea, într-un interviu acordat DC News.

"Acum suntem la instanță"

Prin urmare, există următoarea situație, după cum explică primarul Sectorului 5: "Pentru că este la Primăria Capitalei, nouă ne-ar trebui, pentru a putea face o procedură pe termen lung, niște situații foarte clare: cât gunoi menajer, cât gunoi stradal, câți oameni ar fi necesari, câte utilaje. Și atunci am zis să facem o procedură pe un an cu toate datele concrete. Demarăm o procedură pe patru ani care se fie integratoare pentru toate aceste probleme. Însă această procedură am demarat-o în august 2016, deci a trecut mai mult de un an și jumătate", a zis Daniel Florea, adăugând: "din cauza faptului că legea este proastă, de un an și jumătate mă chinui să închei o procedură de un an. Este un lucru care m-a deranjat foarte tare, acum suntem la instanță".

[citeste si]

"Sunt trei contestații"

De asemenea, Daniel Florea a declarat că există trei contestații, prin urmare toate părțile implicate sunt nemulțumite. "Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (C.N.S.C.) mi-a dat în aceeași speță, pe salubrizare, două soluții diferite exact pe aceleași documente. Sunt trei contestații. Sunt doi ofertanți și Primăria, beneficiarul. Toți trei au făcut contestații. Ce fel de hotărâre e când din trei sunt nemulțumiți toți trei? Vom vedea ce va decide instanța. Sunt termene pe 15, 19 și 22. Sper ca pe 22 să se soluționeze", a mai spus Daniel Florea.

Răspunsul complet, în filmarea de mai jos:

VEZI INTERVIUL INTEGRAL AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel