Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, CONDAMNAT în India

Actorul indian Salman Khan, un star de prim rang la Bollywood, a fost găsit vinovat joi pentru faptul că a împuşcat ilegal animale dintr-o specie protejată, a anunţat Parchetul din India, care precizează că această infracţiune se pedepseşte cu până la şase ani de închisoare, informează AFP.

Salman Khan, unul ditre cei mai în vogă actori din industria cinematografică indiană, a fost condamnat de un tribunal din Rajasthan pentru că a vânat antilope ce făceau parte dintr-o specie rară, în 1998. "Salman Khan a fost condamnat în virtutea legii care protejează fauna sălbatică", a declarat în faţa reprezentanţilor presei procurorul Mahipal Bishnoi.

Din cauza lentorii sistemului judiciar din India pot să treacă foarte mulţi ani înainte ca un caz să fie judecat.

Pedeapsa pe care o va primi starul de cinema, în vârstă de 52 de ani, nu a fost deocamdată pronunţată. Actorul, care a fost prezent la tribunal joi, riscă o pedeapsă de şase ani de închisoare.

Vedetă în India 

Un obişnuit al scandalurilor, dar şi al rolurilor de bărbat musculos şi dominator, Salman Khan ţine capul de afiş al cronicilor mondene indiene de mai mulţi ani, fără însă ca acest lucru să îi ştirbească din popularitate în faţa milioanelor lui de fani.

Sute de poliţişti au fost desfăşuraţi într-un dispozitiv de securitate amplasat în faţa Tribunalului din Jodhpur pentru a-i ţine la distanţă pe numeroşii fani veniţi la faţa locului pentru a-şi exprima sprijinul faţă de actorul lor preferat.

Alte patru celebrităţi de la Bollywood - Ali Khan, Sonali Bendre, Tabu şi Neelam Kothari - care au participat la acea partidă de vânătoare, desfăşurată într-o pauză de filmări, au fost exonerate de acuzaţii din cauza lipsei de probe, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel