Salariul lui Darren Cahill. S-a aflat cu cât îl plătește Simona Halep

A ieșit la iveală salariul lui Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, cel despre care mulți spun că a reușit să o aducă pe Simona Halep pe locul 1 mondial. 

Darren Cahill este unul dintre cei mai bine plătiţi antrenori din lume, însă veniturile sale nu se compară cu cele ale lui Patrick Mouratoglou sau Nick Bollettieri. Asta şi pentru că australianul îşi rotunjeşte veniturile - pe lângă suma obţinută de la Halep -, doar din comentariile pentru ESPN. Alţi antrenori au dezvoltat în schimb adevărate businessuri în domeniu.

Potrivit informaţiilor oferite pentru Digi Sport de Adrian Fetecău, Cahill are aproximativ un milion de euro pe an din contractul de colaborare cu Simona. El mai câştigă în paralel din parteneriatul cu ESPN. Prin comparaţie cu ceilalţi antrenori de top, australianul are câştiguri substanţiale, însă veniturile sale sunt mult mai mici decât ale lui Patrick Mouratoglou sau Nick Bollettieri.

Câștiguri din tenis 

Primul este antrenorul Serenei Williams şi a ajutat 40 de jucători să intre în Top 100, de-a lungul timpului. De la sportiva americană, a câştigat în ultimul an complet pentru legendara jucătoare aproximativ 1,5 milioane de euro, la care s-au adăugat bonusuri consistente în funcţie de performanţe. În paralel, "The Coach" are contract cu Eurosportul, însă cei mai mulţi bani vin de la Mouratoglou Tennis Academy. Oricine vrea să se antreneze la baza lui Muratoglou din Nisa trebuie să scoată din buzunar 60.000 de dolari. Suma pare mare, având în vedere cât de mulţi tineri îşi îndreaptă atenţia către Academie, însă şi succesul pare garantat. O treime din cei 150 de cursanţi de la academia lui Mouratoglou ajung să primească o bursă la o universitate americană, relatează digisport.ro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel