Salariu minim. Olguța Vasilescu, pentru ”competenta” de la Muncă: Un dosar cu coperți roșii, doamnă! Nu aveți nicio scuză

Irina Constantin / 07 noi 2019 / 20:49 Salveaza PDF Comentarii
Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu o critică, în termeni foarte duri, pe Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, despre care afirmă că va fi ”Bau-Bau de la Muncă”. 

”Mvai, domnul Orban spune și "competenta" de la Muncă îl aprobă, că ei nu au găsit niciun studiu privind salariul minim... Pe domnul Orban îl înțeleg că vine din șomaj și nu are de unde să știe, dar doamna ministru era ministru și în Guvernul Cioloș care a comandat un studiu privind mecanismul de creștere al salariului minim, pentru România. Și sunt acolo niște variante, dintre care am ales una care se preta cel mai bine realităților economice. Mi l-a predat ministrul Pâslaru la învestire. Un dosar cu coperți roșii, doamnă! Sau nu va place roșul că vine de la "ciuma roșie" și nu vă murdăriți mânuțele? Ați fost ministru la Dialog social în guvernul Cioloș și nu aveți nicio scuză să nu știți de existența acestui studiu! Sau principala dvs ocupație, ca ministru, era doar aceea de a scrie diplome pentru domnul Pâslaru, diplome pe care mi le-a lăsat mie moștenire în birou, că dacă tot nu laudă nimeni guvernul zero, măcar vă premiați între voi.

P.S. Înțeleg că numele de domnișoară al doamnei ministru era Bau. Predestinat! Nu trebuia să îl schimbe! În curând îl va transformă în renume: Bau-Bau de la Muncă...” a scris Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii, pe Facebook. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25