Salariile profesorilor, tăiate de PNL? Tudose: Colivă e gata, dar acum dau cu frișcă pe ea

Vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, s-a arătat indignat de programul de guvernare anunțat de PNL și susține că totul se va vedea după data de 6 decembrie, data alegerilor parlamentare. 

Mihai Tudose, vicepreședintele PSD, s-a aflat joi seara în direct la România TV unde a vorbit despre planul de guvernare al PNL. Printre măsuri, ar fi majorarea impozitelor locale și tăierea salariilor la profesori. 

”Uitați-va la programul de guvernare. În afară de niște formulări abracadabrante… „Planificare bugetară participativă și ecologică”. Nu am reușit să înțeleg. (...) Cică la profesori le cam taie lefurile, asta înseamnă „politici meritocratice de salarizare”. Domnul Cîțu e în stare să-și nege și propria experiență la un moment dat. La cât au împrumutat nu au cum altfel. Asta cu 6% deficitul e o poveste, eu am zis că sare de 10%, acum au zis și ei că 9%. (...) Probabil pensiile nu o să le taie, că nu-i lasă CCR, dar impozitează. Unde sunt impozitate, dublează. O să mărească pensiile cum au mărit bonurile de masă, le măresc cu 10 lei și le impozitează. (...) A apărut deja informația că se vor mari impozitele locale. O să reglementeze impozitele pe care le încasează autoritățile locale. Nu vedeți că la ei totul se întâmplă după jumătatea lui decembrie? Am auzit pe unul dintre demențeii lor că s-ar putea să înceapă vaccinarea de la jumătatea lui decembrie? Băi, eșți nebun la cap? Colivă e gata, dar acum dau cu frișcă pe ea și ne spun că uite ce tort frumos ne așteaptă. După 6 decembrie o să vedem că e colivă”, a declarat Mihai Tudose. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel