Salah, transfer: „Real Madrid va face o ofertă pentru Salah..."

Mohamed Salah
Mohamed Salah

Mohamed Salah a explodat la Liverpool, primind totodată premiul pentru cel mai bun jucător african în 2017. Egipteanul a intrat în radarul lui Real Madrid, care ar fi dispusă să-l transfere pe mijlocașul ofensiv în vară.

Unul dintre oamenii din fotbal care crede foarte mult în această mutare este Hany Abou-Rida, președintele Federației Egiptene de Fotbal. Hany Abdou-Rida este convins că Perez va face o ofertă de nerefuzat „cormoranilor" și crede că fotbalistul african are mare potențial și poate evolua la un nivel și mai ridicat. 

„Real Madrid va face o ofertă pentru Salah în vară, nu am niciun dubiu. El îşi îmbunătăţeşte jocul de la un meci la altul şi va fi o onoare deosebită pentru noi ca un jucător egiptean să evolueze pentru cel mai bun şi popular club din lume. Salah e extraordinar, a demonstrat atât la Roma, cât şi la Liverpool, dar mai are loc suficient să progreseze. E încă tânăr şi am mare încredere în calităţile sale", a declarat Abou-Rida.

Ar fi o pierdere mare pentru Liverpool, după plecarea lui Coutinho

Dacă mutarea lui Salah se va concretiza, egipteanul va intra în rândul marilor nume ale lui Liverpool care au făcut pasul la unul dintre granzii Spaniei. Printre aceștia, îi reamintim pe: Philippe Coutinho, Javier Mascherano, Luis Suarez (Barcelona) și Xabi Alonso (Real Madrid).

Salah a evoluat în 23 de partide în acest sezon, a marcat 18 goluri și a bifat 7 assist-uri. Egipteanul este cotat la 80 de milioane de euro, conform Transfermarkt.de.

La începutul lui ianuarie, legenda lui Liverpool Ian Rush îl compara pe Salah cu Messi și Ronaldo: „Ținând cont de forma lui Mo Salah, l-aș poziționa peste Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Este pur și simplu peste ei la acest moment (...) Este capabil să depășească fundașii cu ritmul său amețitor. Este incredibil. Ai plăti oricât să-l urmărești. Pur și simplu te ridică de pe scaun de fiecare dată când are mingea la picior. "

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel