Salah, denunţat la poliţie de conducerea propriului club

Mohamed Salah
Mohamed Salah

Clubul englez de fotbal FC Liverpool l-a denunţat pe atacantul său egiptean, Mohamed Salah, pentru utilizarea telefonului mobil în timp ce îşi conducea automobilul, informează presa britanică. 

Oficialii echipei de pe Anfiled au aflat despre infracţiunea comisă de fotbalistul nord-african dintr-o înregistrare video postată pe reţelele de socializare. Imaginile au fost filmate de un suporter care s-a apropiat de maşina lui Salah, alături de alţi fani, pentru a-i cere un autograf, probabil după meciul cu West Ham United, disputat duminică. 

Salah poate fi văzut în aceste imagini la volanul maşinii sale, în timp ce conduce şi utilizează în acelaşi timp telefonul mobil, lucru interzis de codul rutier britanic. Înregistrarea a fost postată iniţial pe Facebook, fiind distribuită apoi şi pe celelalte reţele de socializare. 

"Clubul nostru, după ce a discutat cu jucătorul, a sesizat Poliţia din Merseyside în legătură cu imaginile respectiv", a declarat un purtător de cuvânt al lui FC Liverpool, adăugând că eventualele urmări ale incidentului vor fi tratate în interiorul clubului, fără să se facă alte comentarii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel