Săgeţi înaintea derby-ului Rapid - FCSB. Mihai Stoica: Mă bucur că ne-am înființat la timp

Război al declaraţiilor înainte meciului Rapid - FCSB, în Liga 1. 

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, duminică, de la ora 21:30, pe teren propriu, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Ligii I.

Mihai Stoica a ținut să-i ofere o replică lui Dandea, jucător la Rapid, care a declarat că "nu există o rivalitate prea mare cu echipa patronată de Gigi Becali, fiind vorba de o echipă nou-înființată".

"Salut reapariția Rapidului în prim-planul fotbalului românesc și mi-aș dori să ne întâlnim de 4 ori sezonul ăsta (glumeților, nu 3 în playout și una în cupă), îl apreciez și îl respect pe Daniel Niculae, mi-aș dori să avem și noi un lider ca Săpunaru. Nu mă interesează disputele referitoare la care e adevăratul Rapid, pentru mine e acolo unde sunt suporterii, deci va fi derby.

În rest, mă bucur că ne-am înființat la timp și am avut sala de la Berceni pusă la punct în detaliu, plus pe Ovidiu Kurti cu înaltă calificare. Nu de altceva, dar ca să se recupereze domnul Dandea la noi după accidentarea suferită când făcea parte din lotul Astrei", a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

Angelescu (FC Rapid) - Jucătorii au prime pentru derby, pentru mine FCSB e Steaua

Acţionarul clubului de fotbal FC Rapid, Victor Angelescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii au prime speciale pentru derby-ul de duminică seara, el precizând că din punctul său de vedere formaţia FCSB este Steaua, chiar dacă în urma litigiului cu Clubul Sportiv al Armatei aceasta foloseşte alt nume.

"Jucătorii au primă specială pentru partida cu FCSB. Nu pot să spun cât. Din punctul meu de vedere este derby. E normal să fie. Aşa cum a spus şi căpitanul nostru (n.r. - Cristian Săpunaru), eu nu ştiu ca Steaua să fi retrogradat din Liga I. Pentru mine FCSB e Steaua şi e un derby de mare tradiţie cu cei de acolo. Asta chiar dacă ei trebuie să folosească alt nume. Acolo unde sunt suporterii, din punctul meu de vedere este şi echipa. Ştiu că şi ei vor avea suporteri la meci. E un derby important, noi nu vrem să supărăm pe nimeni. Îi respectăm şi cine e mai bun la ora meciului să câştige. Sunt trei puncte, la fel ca şi cu FC Argeş, dar este un derby", a declarat Angelescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel