Săftoiu: Băsescu s-ar fi legat de zidurile Cotrocenilor. Vezi de ce

săftoiu-dece
săftoiu-dece

Adriana Săftoiu, noul purtător de cuvânt al PDL, și-a supus noii și totodată vechii colegi la un exercițiu de imaginație. Ea i-a întrebat pe democrat-liberali ce cred că ar fi făcut Traian Băsescu, în perioada 2001-2004, dacă președintele de atunci, Ion Iliescu, și-ar fi creat o „Mișcare Populară” la Palatul Cotroceni. Purtătoarea de cuvânt a PDL spune că democrat-liberalii au răspuns că "Băsescu s-ar fi legat de ziurile Cotrocenilor". În plus, Săftoiu atrage atenția că președintele a greșit momentul în care și-a luat adio de la PDL. Trebuia s-o facă la început de mandat, nu la sfârșit, spune ea. 

„Am avut o curiozitate în momentul în care am reintrat în dialog cu foștii mei colegi. I-am întrebat ce ar fi făcut Traian Băsescu în perioada 2001-2004, dacă Ion Iliescu ar fi făcut o Mișcare Populară la Cotroceni și toți consilierii s-ar fi înscris. Răspunsul a fost că s-ar fi legat de zidurile Cotrocenilor”, a sous Adriana Săftoiu, scrie AM Press.

Băsescu se desparte de PDL la sfârșit de mandat. Trebuia s-o facă la început

Săfotiu spune că Traian Băsescu a făcut foarte bine s-a „despărțit” de PDL. A subliniat trebuia s-o facă încă de la începutul mandatului.

„Cred că Traian Băsescu are dreptate când spune că se desparte de PDL. E păcat însă că o face doar la sfârșit de mandat, pentru că asta înseamnă că abia acum reintră în sfera Constituției, care spune că un președinte se desparte de partide în momentul în care devine președinte”, a comentat Adriana Săftoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel