Sacrificiul, serial nou la Antena 1. Trei poveşti extraordinare

Sacrificiul, serial nou
Sacrificiul, serial nou

Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un “family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite.  

„Fiecare serial e o aventură! Eu am ajuns, ca scenarist, la aventura cu numărul 10. Este al zecelea serial la care lucrez împreună cu Ruxandra Ion. Totul începe cu o idee, cu o propoziţie, cu o frază, cu o imagine. Începutul <<Sacrificiului>> are pentru mine miros de mere coapte şi de toamnă – o întâlnire creativă în patru (Ruxandra, Radu, Bianca şi eu) într-un frumos sat românesc de munte. Mulțţoameni m-au întrebat cum se face? Nu ştiu! E o energie specială când începe o nouă poveste, o bucurie că ideile se nasc <<de-a valma>>...<<Sacrificiul>> este un serial foarte ofertant pentru un scenarist, pentru că e o frescă a societăţii româneşti contemporane, cu adânci rădăcini din trecutul nostru de acum 55 de ani. Sunt multe poveşti care se împletesc, multe personaje care descoperă secrete şi brusc se trezesc într-o altă viaţă", declară Simona Macovei, scenarista serialului.

Ce spune Radu Grigore

„În noul serial va fi vorba despre povestea a trei familii din medii sociale diferite care vor interacţiona într-un mod total neaşteptat. Fiecare familie are la rândul ei trei copii, respectând ideea cifrei magice trei.

Am început să lucrăm pentru acest proiect din luna octombrie a anului trecut, ne-am propus sã creăm un proiect 100% original. Procesul de creaţie a pornit pentru noi în două modalităţi, adunând câteva poveşti care să prindă viaţă în serial.
Ne-am dorit să avem un filon puternic de comedie care să fie prezent în fiecare episod, bineînţeles asta nu înseamnă că vom ignora partea de dramă, ori poveştile de iubire, acestea fiind de fapt cele care ajung la sufletul publicului. O altă dorinţă a fost să avem personaje memorabile despre care oamenii să vorbească acasă, pe stradă, ori la muncă, personaje pe care lumea să le citeze.

În luna decembrie a anului trecut am făcut casting-ul, iar pentru episodul pilot am început să scriem în primele luni ale lui 2019. Într-un final au urmat repetiţiile intense şi grele pentru că fiecare actor a trebuit să intre în pielea personajului şi să devină, practic, o familie. Având în centru trei familii mari, fiecare actor a trebuit să se familiarizeze şi să închege relaţii apropiate", a declarat Radu Grigore, scenarist al serialului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel