Sabine Spielrein-GEFCO numește un nou director de audit

 Grupul GEFCO, jucător global în logistica industrială și lider european în logistica automobilelor, o numește pe Sabine Spielrein în funcția de Director de audit intern în cadrul grupului. Ea va raporta către Luc Nadal, Președintele Consiliului de Administrație.

Deținând anterior funcția de Director de audit intern și control în cadrul companiei Dalkia, Sabine Spielrein se alătură GEFCO și pune în folosul grupului competențele sale în domeniul auditului, experiența sa în sectoarele industriale și cunoștințele sale privind mediile internaţionale, una dintre axele principale de dezvoltare ale GEFCO.

"Sunt foarte încântat de faptul că Sabine se alătură echipei noastre," a declarat Luc Nadal, „și sunt încrezător că, datorită experienței și talentului său, ea va contribui în mod semnificativ la dezvoltarea noastră continuă și la politica de extindere a grupului".

Sabine Spielrein și-a început cariera în anul 1994, în Franța, ca auditor în cadrul companiei Bristol-Myers Squibb. Ulterior, a profesat pe parcursul a doi ani în cadrul KPMG ca și consultant.

În 1997, s-a alăturat companiei Plastic Omnium în calitate de manager de audit intern, deţinând ulterior diferite funcții în domeniul financiar în cadrul acestei companii, unde a participat la crearea Inergy, un joint venture realizat împreună cu Solvay.

În 2002, Sabine s-a alăturat companiei Dalkia și a deţinut diferite funcții în domeniul financiar, audit, fuziuni și achiziţii în Franţa și Marea Britanie.

"Sunt foarte fericită să mă alătur Grupului GEFCO într-un moment cheie al dezvoltării sale. Abilitatea acestuia de a gestiona lanțuri complexe de aprovizionare, de a inova în domeniul serviciilor 4PL, excelența operațională și rețeaua sa internaţională sunt atribute recunoscute care poziționează grupul ca partener preferat de către clienții industriali, satisfăcând întotdeauna nevoile specifice ale acestora. Doresc să contribui în mod activ la dezvoltarea continuă a grupului," a spus Sabine Spielrein, Director de audit intern.

Sabine Spielrein a absolvit ISG Paris, în anul 1993 obținând diploma de Masterat în Audit și guvernanță corporativă.

GRUPUL GEFCO
GEFCO se oferă să proiecteze și să implementeze scheme logistice alături de producători, o sursă de valoare adăugată care consolidează competitivitatea acestora. Performanța pe care GEFCO o oferă clienților se bazează pe experiența dobândită de-a lungul ultimilor 65 de ani, în special în industria automobilelor, unul dintre cele mai complexe și solicitante sectoare. Prezentă în 150 de țări, GEFCO se află în topul celor 10 Grupuri europene. A obținut o cifră de afaceri de 4,2 miliarde de euro în 2016 și are 12.000 de angajați. Cu peste 300 de afaceri peste tot în lume, GEFCO își dezvoltă activitatea pe cinci continente.
www.gefco.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel