Sabina Altynbekova, vinovată că este prea frumoasă

O tânără voleibalistă, de o frumusețe extraordinară, a stârnit nemulțumirea nu numai a coechipierelor sale, ci și a antrenorului echipei, acesta răbufnind, de altfel, și în presă.

Jucătoarea de volei Sabina Altynbekova, în vârstă de 18 ani, este membru al echipei naționale de tineret a Kazahstanului, iar faima sa s-a disipat rapid pe rețelele sociale după ce și-a făcut debutul la Campionatul Asiatic, Sub 19, din Taiwan.

Ceea ce i-a adus o popularitate uriașă nu a fost jocul în teren, ci frumusețea.

Sportiva este atât de atrăgătoare încât până și coechipierele ei sunt nemulțumite pentru că fanii sunt mai mult atenți la Sabina decât la jocul echipei. De altfel, și presa locală s-a concentrat mai mult pe sportiva atrăgătoare, în detrimentul jocului echipei sale, dedicând nu mai puțin de 10 pagini cu fotografii ale voleibalistei, scrie dailymail.com.

Chiar și antrenorul naționalei de tineret, Nurlan Sadikov, declara pentru Tengrin News, că: "Suporterii de aici se comportă de parcă e doar o singură jucatoare în echipă. Nu pot lucra în acest mod", a declarat tehnicianul fetelor.

Și Vesti, un cotidian kazah respectat, remarca faptul că spectatorii nici nu sunt atenți la jocul de pe teren, ci doar se holbează la Sabina. 

Situația nu este de natură să o liniștească pe tânăra Sabina, mai ales că fiecare imagine cu ea postată pe Facebook atrage mii de comentarii on-line de la fani, majoritatea din China, Vietnam, Taiwan, Japonia, Malaysia sau Filipine. "La început am fost flatată, însă e prea mult acum" a mărturisit Sabina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel