"Să fie armonie, să se înțeleagă Băsescu și Antonescu, și Antonescu cu Ponta și Constantin"

ponta antonescu basescu
ponta antonescu basescu

Un lider PSD a fost întrebat, vineri, ce părere are despre declarațiile tensionate dintre premierul Victor Ponta și liderul PNL Crin Antonescu. Vicepremierul Liviu Dragnea, căci despre el vorbim, a nu mai vrea să comenteze nimic, însă a precizat că e important să fie armonie şi să se înţeleagă Băsescu cu Antonescu, iar Antonescu să se înţeleagă cu Ponta şi Constantin.

Liviu Dragnea a fost solicitat să comenteze disputa dintre Ponta și Antonescu pe marginea cazului "Călărași". "Nu mai vreau să mai comentez nimic. Important e să fie armonie, se înţeleagă Băsescu cu Antonescu, Antonescu cu Ponta, Antonescu - Constantin. Nu mai vreau să comentez nimic", a spus vicepremierul, scrie Mediafax.

Întrebat dacă e important să se înţeleagă şi preşedintele Băsescu cu premierul Ponta, Dragnea a spus: "Sper şi Băsescu cu Ponta. Să fie o armonie generală". În ceea ce privește înțelegerea dintre el și Traian Băsescu, Liviu Dragnea a spus ironic: "Eu mă înţeleg foarte bine cu preşedintele. Nu vedeţi că întoarce Legea bugetului? A apreciat foarte mult şi descentralizarea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel