S-a aflat salariul lui Mugur Isărescu. Vezi cât câștigă Guvernatorul BNR

isarescu
isarescu

Salariile de la Banca Națională a României sunt mai mici decât la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), a declarat Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR.


Salariul de bază al guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, este de 10.000 euro pe lună și ajunge la circa 12.000 de euro cu toate sporurile, a declarat pentru Agerpres, consilierul guvernatorului, Adrian Vasilescu. "Așa am știut și eu, că la ASF sunt stabilite salarii identice cu cele de la BNR. Sumele care se vehiculează acum și despre care se spune că sunt identice ca la Banca Națională, nu mai sunt identice.

Salariul guvernatorului la Banca Națională este cu mult sub ceea ce am auzit la ASF, de 18.000-20.000 de euro. Salariul de bază al guvernatorului este de aproximativ 10.000 de euro și urcă la aproape 12.000 de euro cu indemnizația de la Consiliul de Administrație. Celelalte salarii sunt mult mai mici", a declarat Adrian Vasilescu.

 Declarațiile lui Adrian Vasilescu vin în contextul în care purtătorul de cuvânt al Autorității de Supraveghere Financiara, Radu Soviani, a arătat, la Realitatea TV, că salariile din ASF sunt mai mici decât cele de la Banca Națională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel