S-au pus în vânzare biletele la meciul România- Argentina

bilete
bilete

Astăzi s-au pus în vânzare, în sistem online, biletele la meciul România - Argentina care se va disputa pe noul Stadion Naţional în 10 august.

In perioada 11 iulie - 3 august se vor afla în vanzare, exclusiv online, biletele de intrare la jocul amical România - Argentina, care va marca inaugurarea Naţional Arena din Bucureşti.

Biletele vor fi disponibile, exclusiv online, pe site-urile www.biletefotbalonline.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro şi www.eventim.ro.

Adulţii care vor să vină la meci cu copiii şi să beneficieze de reducere o pot face doar într-un sector special de la peluze, la categoria a III-a, unde se va plăti 50 de lei pe fiecare tichet în loc de 70 de lei. Pentru acest sector sînt 1124 de tichete scoase la vînzare. Regula de vînzare: primul venit, primul servit. Vor fi date tot cîte două bilete de cumpărător.

Vor exista patru categorii de bilete si, implicit, de preturi:

Categoria I - 150 lei

Categoria a II-a - 100 lei

Categoria a III-a - 70 lei

Categoria a IV-a - 50 lei

Iniţial, existau şi bilete de 60 de lei, 120 şi 150 de lei, dar federaţia a renunţat la ele. A făcut-o la recomandarea UEFA, care a solicitat existenţa a numai patru categorii de bilete. UEFA s-a implicat în problema legată de tichete pentru că România-Argentina reprezintă cel important test în perspectiva finalei Europa League, din 2012, de pe Naţional Arena.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel